Therapie in Leiden

Direct, dichtbij en zonder omweg

Bij Therapie Leiden werk ik met een breed scala aan therapieën en methodes om mijn cliënten te helpen. Degenen die ik het meest gebruik heet psycho-sociaal therapie, rouwtherapie en relatietherapie en waarbij ik onder meer gebruik van systemisch werk volgens Bert Hellinger, Franz Ruppert, Transactionele Analyse, EFT, NLP, EMDR en lichaamsgericht werk.

Wat houdt dat in?

Het betekent dat ik direct op je reageer. Ik ‘lees’ je en deel wat ik zie. Dingen die me opvallen, de manier waarop je je laat zien, hoe je beweegt, kijkt, praat, doet. In die zin ‘doe’ ik als therapeut niet veel meer dan je jezelf te laten zien. Door dat te doen leer je in heel korte tijd heel veel over jezelf. Van sommige dingen zul je schrikken. En soms kom je ergens achter wat moeilijk is te erkennen. Andere zaken zijn onmiddellijk verrijkend.

Met je klacht als vertrekpunt gaan we samen op weg. Niet naar wie je wilt zijn. Maar naar wie je kúnt zijn

Met jezelf aan de slag

Het belangrijkste van de behandeling van Therapie Leiden is dat je het echt zelf doet. Vandaar ook ons motto: Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag. Neem dus die verantwoordelijkheid en geloof in jezelf (en in je eigen kracht)!

De behandelingen van Therapie Leiden hebben in de regel prachtig resultaat voor de cliënten. Aan het eind van de rit is de klacht verminderd of verholpen, of je hebt geleerd haar in je leven op te nemen, je hebt jezelf hervonden – op eigen kracht.

Kijk ook hier eens

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij Therapie Leiden. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik één van de volgende links:

Contact Therapeut Leiden

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Ik ben benieuwd naar je verhaal. Mijn praktijkassistente van Psychologen Nederland beantwoordt al je vragen en kan een afspraak voor je inplannen. Bel ons op 071 20 32 016 of vul het contactformulier in.