Met welke klachten kun je terecht bij Therapie Leiden?

Bel en vertel

Er zijn veel klachten met een psychische basis; van oververmoeidheid en dwanggedachten tot stress op het werk en een vastzittende relatie. Ik hanteer als vuistregel dat mijn cliënten niet hoeven te weten wat hun klacht is, en dat het hebben van een klacht reden genoeg is eens met een therapeut te praten.

Je zit vast

Er zijn veel cliënten die het gevoel hebben ‘vast te zitten’. In hun werk, in de relatie of in zichzelf. Er zit geen beweging in, het lijkt wel alsof alles gevangen is in bepaalde patronen en het lukt je niet eruit te breken.

Je bent bang

Andere klachten hebben te maken met angsten. Bang zijn om te falen, bang dat er dingen gebeuren, bang voor reacties van anderen. In sommige gevallen zijn de angsten heel concreet en durf je bepaalde zaken echt niet meer te doen.

Je hebt pijn

Er zijn veel dingen die pijn doen. Verlies van dierbaren, maar ook het verlies van een baan, een scheiding, je kinderen minder zien. Grote teleurstellingen voelen soms hetzelfde als groot verlies. Die pijn kan je leven bepalen.

Of zomaar…

Een grote groep mensen zit gewoon niet lekker in hun vel. Ze piekeren, liggen wakker, zijn huilerig. En het gaat allemaal wel, maar het voelt niet goed. Voetje voor voetje lijkt het allemaal wel erger te worden. En tegelijkertijd vragen ze zich af of ze zich niet aanstellen.

En dan zijn er nog de duizenden dingen die niet in woorden te vatten zijn. Ik hoop dat ik je hiermee een handreiking heb gegeven om je klachten te duiden. Maar, nogmaals, bel me gerust, dan kan ik je veel beter helpen.

Contact Therapeut Leiden

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Ik ben benieuwd naar je verhaal. Mijn praktijkassistente van Psychologen Nederland beantwoordt al je vragen en kan een afspraak voor je inplannen. Bel ons op 071 20 32 016 of vul het contactformulier in.