Klacht over Therapie Leiden?

Ik ben aangesloten bij een aantal beroepsverenigingen. Dat doe ik om een aantal redenen: om met vakgenoten kennis te delen, maar ook voor mijn cliënten om een plek te hebben waar ze met vragen over mij terecht kunnen. Zo sta ik geregistreerd bij de Ethische Code van Phoenix Opleidingen en ben ik lid het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen (NVPA) en Registertherapeut RBCZ. Dat betekent dat mijn praktijk werkt volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Deze afspraken gaan over integriteit, eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met mij bespreken. Ik sta open voor jouw ervaring en zal altijd zoeken naar manieren om er samen weer een positieve ervaring van te maken. En dan nog kan het zijn dat we er niet uitkomen. Dan kun je altijd terecht bij het NVPA of de Ethische Code van Phoenix Opleidingen.

Contact Therapeut Leiden

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Ik ben benieuwd naar je verhaal. Mijn praktijkassistente van Psychologen Nederland beantwoordt al je vragen en kan een afspraak voor je inplannen. Bel ons op 071 20 32 016 of vul het contactformulier in.