Stress en burnout therapie in Leiden

Burnout

Wat zijn de signalen om te herkennen dat je een burnout hebt, gestrest? Oververmoeidheid bijvoorbeeld, maar ook moeilijk dingen kunnen onthouden, slapeloosheid en vaak verdrietig zijn. En hoe komt het dat je een burnout hebt? De belangrijkste oorzaak is meestal een chronisch teveel aan werk in combinatie met te weinig rust in combinatie met weinig plezier in je werk.

Je verliest

Je verliest als je een burnout hebt. In de eerste plaats het contact met jezelf, je gevoel van zelfvertrouwen. Daarnaast met je naaste omgeving, juist de mensen die je willen helpen zijn voor jou maar moeilijk te verdragen.

Stress en een burnout zijn goed te behandelen

Veel mensen zijn een keer in hun carrière overwerkt. De beroepspraktijk heeft er veel aandacht aan besteed en we kunnen het goed en snel behandelen. We herstellen je energieke gevoel, we werken aan hoe je goed en gericht kunt ontspannen, hoe je je energie over een dag verdeelt, hoe je kunt geven, maar ook nemen.

Online therapie

Burnout kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo. Interesse? Klik dan even door naar: therapie online.

Contact Therapeut Leiden

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Ik ben benieuwd naar je verhaal. Mijn praktijkassistente van Psychologen Nederland beantwoordt al je vragen en kan een afspraak voor je inplannen. Bel ons op 071 20 32 016 of vul het contactformulier in.