Proeverij “Spelen met Maskers”

Coachingspraktijk Harts-Tocht/Therapie-Leiden

Een proeverij van een dag waarin we werken met karakterstructuren en hun maskergedrag

Je krijgt inzicht in een scala van mogelijkheden die je kunt inzetten om effectiever te zijn. Een dag door twee ervaren coaches: Monique Koel en Robert Schulte die hun ervaring en inspiratie graag met je willen delen. Dramatherapeut Paul Schulte, ondersteunt bij het verbeelden van maskergedrag.

Lijkt het je leuk om met deze vragen aan de slag te gaan?

  • Wat is mijn basisgevoel en basisthema in mijn leven?
  • Wat is mijn ‘favoriete’ maskergedrag als ik onder druk kom te staan?
  • Welke karakterstructuur hoort daarbij en wat zijn dan mijn kwaliteiten en beperkingen?
  • Welke emoties spelen een rol in mijn leven en hoe beïnvloed ik ze beter?
  • Welke patronen en overtuigingen hebben zich ontwikkeld en welke invloed hebben ze nu in mijn leven?

Aan de basis voor deze dag staan de karakterstructuren van Wilhelm Reich (1897-1957). Hij beschreef een zestal typologieën die richting geven aan wie je bent, door reacties op in de knel geraakte basisbehoeften. Het kijken naar jezelf en anderen met de bril van karakterstructuren biedt verrassende inzichten en concrete handvatten. Met psychologische en spirituele diepgang én praktische toepasbaarheid in je dagelijkse leven.

Door gebruik te maken van ‘teruggeef theater’, wordt jouw favoriete maskergedrag verbeeld als spiegel. We nodigen je uit om in die gedragservaring te komen staan en te experimenteren hoe jij effectiever kunt zijn. Daarbovenop krijg je het beste van wat wij als ervaren coaches te bieden hebben.

Als het je leuk lijkt om hier met een groep in te ervaren en leren, nodigen we je van harte uit voor onze proeverij. Bij voldoende animo wordt er er een nieuwe datum gepland.

Investering

Je investering voor deze proeverij bedraagt €195,00 inclusief lunch en exclusief 21% BTW.

Meer informatie? Neem voor meer informatie of reservering contact op met Monique Koel (06-47153722) of stuur een email naar therapieleiden@gmail.com.