Agenda 2020

Coachingspraktijk Harts-Tocht/Therapie-Leiden

Workshop Familie- & Relatieopstellingen
Een effectieve en helende manier om de onbewuste patronen in onze familie van herkomst te onderzoeken en om antwoord te vinden op de vraag wat (on)bewust ons dagelijks functioneren beïnvloedt, waardoor we ons vaak niet lekker in ons vel voelen zitten. Voor partners die hun eigen aandeel in het relatiepatroon willen onderzoeken om inzicht te krijgen welke “klus” daarin zelf te doen is om de relatie weer inspirerend en stromend te krijgen. Om elkaar weer te leren begrijpen en aan te voelen, om elkaar te hervinden en er weer samen voor te willen gaan.

Data: 25 januari; 21 maart; 18 april; 23 mei; 13 juni; 22 augustus; 26 september; 31 oktober; 28 november
Locatie: Papelaan 85 EE, Voorschoten
Tijd: 10.00 – 17.30 uur
Prijs: €225 p.p. incl. koffie/thee/lunch

Workshop: “Op zoek naar de VROUW IN JOU”

De moderne vrouw is een wervelwind aan bedrijvigheid, heeft een scherp waarnemingsvermogen, een speelse geest en een groot vermogen om zich aan iets te wijden, is van nature relatiegericht, onderzoekend en bezit een bijzonder uithoudingsvermogen. Ze is sterk intuïtief en bekommert zich in hoge mate om haar kinderen en partner. Ze kan zich voortdurend aanpassen aan veranderende omstandigheden. Ze is standvastig en dapper. Ze kent sterke emoties zoals woede, verdriet, pijn, vreugde, liefde en zachtheid. Echter als zij haar emoties niet meer mag voelen, dan wordt ze schimmig en schraal. In deze workshop leer je de vrouw in jou te (her)ontdekken en haar mooie en boeiende eigenheid opnieuw te integreren.

Data: op aanvraag
Locatie: Papelaan 85 EE, Voorschoten
Tijd: 10.00 – 17.30 uur
Prijs: €195 p.p. incl. koffie/thee/lunch

Thema avonden rondom VERLIES- & ROUWVERWERKING

Rouw vraagt om ontmoeting, welkom geheten te voelen en ruimte en rust om de noodzakelijke stappen in het rouwproces te zetten om uiteindelijk op een diepere laag het verlies een plek te kunnen geven en te integreren in het dagelijks leven. Dankbaar kunnen zijn om wat er was en rouwen om wat wordt gemist. Balans hervinden in draaglast en draagkracht.

Data: 2 programma’s van 5 avonden: data op aanvraag en in overleg met de deelnemers
Locatie: Papelaan 85 EE, Voorschoten
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Prijs: €65 p.p.p. avond

Bovenstaande bedragen gelden voor kalenderjaar 2020.

Aanmelding en/of informatie : Bel of mail mij ter attentie van Monique Koel.
U kunt bij Harts-tocht / Therapie-Leiden-Voorschoten ook een afspraak maken voor individuele begeleiding en relatietherapie.

Therapeut is NVPA-geregistreerd en Registertherapeut RBCZ waardoor kosten geheel of gedeeltelijk kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering.